HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
HT Zhimu
2022

Share:

HT Zhimu

Spa

The designer adhered to the design concept of "geometric structure is the source of thousands of designs," so the designer maximized the geometric composition throughout the entire space. The corridor leading to the reception area is decorated with an array of vertical screens and warm diffused lighting, which complements the blue light of the central landscape area, giving visitors on the way feel a sense of ritual. The interior is also meticulously composed, integrating transparency, framing, and vistas into the overall visual experience.

Client / Manufacturer

HT Zhimu

Changzhou, CN
Designer

F+ Space Design

Wuxi, CN
Date of Launch
2021
Development Time
up to 12 months
Target Regions
Asia
Target Groups
Consumer / User

RELATED PROJECTS