A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
A Box of Happiness
2020

Share:

A Box of Happiness

Residential interior

This project involved the renovation of a villa that had seen two decades of wear and tear. The main part is composed of white walls and original teakwood, with floor-to-ceiling glass walls separating the public spaces. This open design is an attempt to work with the changing light of the four seasons and connect the interior to the environment. Natural wood colors and a light color palette of whites add to the natural harmony of the space.

Client / Manufacturer

ALEX

Shanghai, CN
Designer

Scale Art Design Co., Ltd.

Shanghai, CN
Date of Launch
2018
Development Time
up to 12 months
Target Regions
Asia
Target Groups
Consumer / User, Trade / Industry, Public Sector / Government

RELATED PROJECTS