Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
2021

Share:

Bit-Sol-Maru

Residential house

RLDA

To escape from trends and express identity amid standardized houses, a square mass was chosen for this single-family house. In a square-shaped plan, the side facing north does not receive good natural lighting. To solve this problem, the architects created penetrative external space. The sloped roof became a device that brings natural light into the house through the courtyard. The hybrid construction of steel and wood structure satisfied both the morphological and environmental needs of the house.

Client / Manufacturer

RLDA

Seoul, KR
Designer

RLDA

Seoul, KR
Date of Launch
2018
Development Time
13 - 24 months
Target Regions
Asia
Target Groups
Consumer / User

RELATED PROJECTS