CHUI-HU
CHUI-HU
CHUI-HU
CHUI-HU
2017

Share:

CHUI-HU

Residential space

The two sisters decided to live in their new home together and at the same time on their own. Under financial constraint, they accepted the designer’s proposal to keep their childhood lifestyle. The project empowered the single ladies who strive for their better life. And created a “share house” different from any ordinary residence. Making “share” and “trade-off” the best answers when it comes to residential design of a new era. The designer restructured the three-room configuration, so resources could be focused on kitchen and dining space from where they can keep their passion for cooking. Using flexible partitions in the guest lounge makes privacy possible according to usage.

Client / Manufacturer

Creative Engineering Organization

New Taipei City, TW
Designer
Creative Group Ltd.

Creative Group Ltd.

Taipei, TW
Date of Launch
2016
Development Time
up to 12 months
Target Regions
Asia
Target Groups
Consumer / User

RELATED PROJECTS