Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
2019

Share:

Filter Life

Interior design

The Taiwanese studio Waterfrom Design have transformed the internal space of a 30-year-old factory building based on the leitmotif of water, fittingly for a manufacturer of water dispensers. Layers are used to separate spaces based on the concept of water filtration. Light materials such as barcode glass and mesh are used for partitioning, and vertical and horizontal routes pass through and overlap, metaphorically mimicking the water treatment process. The middle of the space is a laboratory built with glass, showing the dynamic process through a circular route surrounded by lamps.

Client / Manufacturer

Forest Spring Enterprise

Chiayi, TW
Designer

Waterfrom Design

Taipei City, TW
Date of Launch
2018
Development Time
25 - 36 months
Target Regions
Asia
Target Groups
Consumer / User, Trade / Industry

RELATED PROJECTS