LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
LAM Clinic
2022

Share:

LAM Clinic

Clinic

LAM is cosmetic surgery clinic specializing in eyelid procedures. The designers tried to create a space immersed in soft, gentle light so that the patient could open their eyes for the first time after the surgery feeling relieved. What was needed was an idea to create a space with soft, gentle light without direct lighting, recreating the feeling and atmosphere of a fogged lake. A thin louver made from white aluminum was a good solution, but it was a bit monotonous. By twisting the aluminum louver and shaping the twisted part of each louver into a wave, the gently continuous louver recalls beautiful Hangzhou West Lake.

Client / Manufacturer

LAM Clinic

Hangzhou, CN
Designer

KiKi ARCHi

Tokyo, JP
Date of Launch
2019
Development Time
up to 12 months
Target Regions
Africa, Asia, Australia / Oceania, Europe, North America, South America
Target Groups
Consumer / User, Trade / Industry, Public Sector Government

RELATED PROJECTS