LIGHTWELL
LIGHTWELL
LIGHTWELL
LIGHTWELL
2014

Share:

LIGHTWELL

Residential

LIGHTWELL intends to create a new kind of building between natural and artificial landscapes. LIGHTWELL creates vacant space among solid buildings: air flows from the ground to the sky, as if saluting heaven. It creates communication between people and nature, observing changes in climate. A building, a patio or a flourishing area located in ZhongXiao East Road break down the stereotype of a short arcade, challenging the limits set by a narrow site in the middle of a metropolis. It connects heaven and earth, creating an innate link between indirectness, intervals and intermediaries.

Client / Manufacturer

Xing Fu Cheng

Construction & DevelopmentNew Taipei City, TW
Designer

WEN SHENG LEE ARCHITECTS & PLANNERS

Taipei City, TW

RELATED PROJECTS