SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
SHIN-YI LEE RESIDENCE
2015

Share:

SHIN-YI LEE RESIDENCE

Interior design

The design change was moving the stairs from the corner to the center of the house and implement opening windows at both ends, so that more fresh air and natural light enter the house. Both the bedrooms and the stair use glass windows as partitions in order to create a see-through effect. The stair steps extending from the wall and its steel cable grip give a feeling of simplicity. The texturized stone plate with embedded lights implies the owner's belief and the new life of the space.

Client / Manufacturer

Mr. Lee

Taipei, TW
Designer

Herzu Interior Design

Taipei, TW

RELATED PROJECTS