Si young Choi
Si young Choi
Si young Choi
Si young Choi
2011

Share:

Si young Choi

Architecture

Walking along the lake, one can see the Ryumijae Gallery House, discreetly rising from the landscape, hidden by nature. In the first floor, you find large terraces and people can enjoy their time in the vaulted living room. Stone and wood used in the exterior are taken up to translate the beauty of the scenery to the interior. The ceiling lights create a fascinating atmosphere. An effort is made to conserve the trees on the steep site, making a pine tree a precious item. People can appreciate various art works and music, and cultural workshops can be held in this complex cultural space.

Client / Manufacturer

Ryumijae

Gapyeong-gun, Gyeonggi-do, KR
Designer
Living Axis (Axis Design)

Living Axis (Axis Design)

Seoul, KR

RELATED PROJECTS