station NEO
station NEO
station NEO
station NEO
2019

Share:

station NEO

Coworking space

station NEO is a leading co-working office space incubating deep tech startups in South Korea. In order to increase the frequency of direct and indirect contact among members, a courtyard was located on all three floors, including the rooftop, to ensure two or more shared meeting spaces for each individual offices. The structurally exposed design and the provision of large windows gave tenants a choice of space closeness and openness. This was designed to increase the cognitive area and allow natural light to enter all spaces.

Client / Manufacturer

station NEO

Seoul, KR
Designer
Archi@Mosphere

Archi@Mosphere

Seoul, KR
Date of Launch
2018
Development Time
Other duration: 7 months
Target Regions
Asia
Target Groups
Consumer / User

RELATED PROJECTS